Vigtig meddelelse til vore medlemmer vedrørende
datasikkerhed.
Klik her
for flere informationer.
Information om betaling af kontingent
klik her.

NYT FRA BESTYRELSEN
Birthe Hansen og Peter Madsen har valgt at stoppe i bestyrelsen.

Vi siger dem tak for mange års indsats for OK-Klubben i Næstved.

Da vi nok i lang tid fremover vil opleve forskellige ændringer i forhold til afvikling af vore aktiviteter, vil vi fra klubberne lægge eventuelle nye oplysninger vores hjemmeside.

OK-Klubben, Næstved
NYT FRA BESTYRELSEN
OK-Klubben, Næstved
EFTERLYSNING