Vigtig meddelelse til vore medlemmer vedrørende
datasikkerhed.
Klik her
for flere informationer.

NYT FRA BESTYRELSEN
Da vi nok i lang tid fremover vil opleve forskellige ændringer i forhold til afvikling af vore aktiviteter, vil vi fra klubberne lægge eventuelle nye oplysninger vores hjemmeside.
OK-Klubben, Næstved
EFTERLYSNING
Skulle du have lyst til at deltage i bestyrelsesarbejdet i OK, eller kender du nogen, der kunne være interesseret i det, hører vi meget gerne fra dig/jer.NYT FRA BESTYRELSEN

EFTERLYSNING
UDFLUGT TIL BIRKEGÅRDENS HAVER
26. NOVEMBER 2020
Så har OK klubben været en tur i Birkegårdens haver.

En rigtig dejlig tur med Ørslev rejser og som sædvanlig en hyggelig og dygtig chauffør.

Vi kom op til gløgg og æbleskiver, så kom fruen ind og fortalte om havens tilblivelse, spændende at høre om.

Derefter tid på egen hånd, og det blev smukkere med alle de lys, som tusmørket faldt på, meget betagende.

Kl. 17.30 fik vi skinke, stuvet spinat og brunede kartofler, rigtig lækkert.

Så var det tid til at køre hjem stille og roligt, en rigtig dejlig tur kan jeg vist godt sige på alle deltagernes vegne.

Karen

Spørgmål vedrørende kontingentbetaling