Danske lægers Vaccinationsudvalg står for vaccinationerne og yder en
gratis vaccination til et barn i Afrika, for hver sprøjte, der gives i vores
regi.
Husk det gule sygesikringskort.
Med venlig hilsen OK – klubbens bestyrelse.Danske lægers Vaccinationsudvalg står for vaccinationerne og yder en
Danske lægers Vaccinationsudvalg står for vaccinationerne og yder en
gratis vaccination til et barn i Afrika, for hver sprøjte, der gives i vores
regi.
Husk det gule sygesikringskort.
Med venlig hilsen OK – klubbens bestyrelse.
Danske lægers Vaccinationsudvalg står for vaccinationerne og yder engratis vaccination til et barn i Afrika, for hver sprøjte, der gives i vores regi.

OK – klubbens bestyrelse.

Vaccinationer

Folketingets partier og regeringen har vedtaget en ny vaccinationspakke, der blandt andet tilbyder gratis vaccination mod pneumokokker (lungebetændelse) til risikogrupper og alle over 65 år. Dette program vil ifølge Danske Lægers Vaccinationsservice starte d.22.april.
Det gælder beboere på plejehjem og i ældreboliger samt ældre med f.eks. kronisk lungesygdom.
Til efteråret vil alle ældre over 65 år samt særlige risikogrupper også blive tilbudt vaccination mod influenza og pneumokokker.
Hører man ikke under gratisordningen men alligevel gerne vil vaccineres mod pneumokokker, kan man booke tid til vaccination allerede fra næste uge på www.minvaccination.dk.
Vaccination og oplysning herom vil blandt andet kunne fås hos egen læge.OK landsforeningen har bedt OK klubberne gør deres medlemmer opmærksom på følgende:

Dette program vil ifølge Danske Lægers Vaccinationsservice starte d.22.april.

Vaccination og oplysning herom vil blandt andet kunne fås hos egen læge.
HUSK VACCINATIONER
I EFTERÅRET 2020.

Vi minder vore medlemmer om, at det i oktober måned igen er tid til at lade sig vaccinere mod influenza.

Det foregår i år følgende steder:

Symfonien fredag den 2. oktober kl. 13.30 – 16.30

Kildemarkscentret onsdag den 7. oktober kl. 13.00 – 17.00