Hilsen fra Signe

Nedenstående hilsen til medlemmerne blev
bragt i OK-Næstved bladet:
49. årgang Nr. 3
Sommer og efterår 2019

2015 - 2016
Kære alle i OK!
Tænk nu er det ved at være forår igen.
Inden længe kan solsorten høres og lærken vil slå sine triller i det klare solskin. Men måske vil vi lidt endnu mærke det er vinter, så vi skal hygge os inden døre.
Så er det dejligt med alle de naturprogrammer, der er i TV, hvor vi kommer meget tæt på alle de vilde dyr, ser store flokke af elefanter og giraffer, fugletræk af meget store flokke, der flyver 1.000 km. måske meget mere til deres ynglepladser. Jeg synes det er imponerende at fotografer kan komme så tæt på den vilde natur. Vi får set isbjørneungerne komme ud af hulen for første gang – skildpaddeungerne komme op af sandet for at søge mod havet.
Der er mange gode udsendelser, som vi kan nyde i vores egen stue, så føler man sig ikke så alene, og man har noget og snakke med andre mennesker om.
For er man ikke så rask, og går man ikke så godt mere, så er en film om fjerne bjerge og vild natur da en oplevelse. Steder man måske gerne ville have besøgt, hvis helbred og pengene havde rakt til det.

Men nu inden længe skal vi ikke se så meget fjernsyn, - - nej nu skal vi lukke vinduer og altandøren op og nyde alt det grønne og duften af forår.
Omkring 1. maj slutter vi de fleste OK - aktiviteter, nogle mener, vi godt kunne køre hele sommeren, men alle de frivillige, som gør en megen stor indsats for at vore klubber, de trænger til et pusterum fra klubarbejde, så de er klar til at gå i gang til september. Uden alle vore frivillige hjælpere kunne OK - klubben ikke klare alle vores aktiviteter. Så en meget stor tak skal lyde til alle jer, der giver en hånd i OK – regi.
Kærlig hilsen
                     Erna Nielsen formand.
Kære Alle i OK

Mens dette skrives nærmer temperaturen sig varmerekord, og der er fortsat
udsigt til høje varmegrader i den kommende tid.

Mange glæder sig over det, mens andre frygter en tør sommer som sidste år, med de problemer, det gav.

Sidste del af foråret og forsommeren bød på meget omskifteligt vejr med
kulde, lyn og torden og mange regnbyger, der nogle steder gav skybrud. Vi må vænne os til det ændrede vejrlig. Sådan var det også for snart 100 år siden, da Thøger Larsen fint beskrev det foranderlige sommervejr i “Du danske sommer, jeg elsker dig.” I v.5 bliver vi mindet om naturens kræfter:

“Og stundom ud af din fulde glød,
sprang lyn fra skyen i jordens skød,
og tordenlatter og tordenregn
din trolddom spændte fra egn til egn.
Vild, vild, vild
er skønne sommer, din kraft og ild.”

Men før vi ser os om, er sommeren forbi, og det er tid at tænke på efterårsaktiviteter.

Vi glæder os i OK til at byde alle velkommen til en ny sæson med
mange forskellige tilbud.

Formand, Signe Lund Nielsen