BRIDGEKLUBBEN
TLF.: 55 73 22 14
HVER ONSDAG KL. 09.30 - 12.30
Kære bridgespillere.

Efter et efterår præget af forsigtighed med coronasmitten tror jeg, at vi nu har vænnet os til, at den måske altid vil være der, så vi får se.

Hvor
vi før har haft ventelister både til turneringsspillere og hyggespillere, kan jeg nu fortælle, at det har vi ikke mere, så kom bare frem, hvis du ligesom os synes, at det er skønt at spille bridge.
Vi håber nu på at kunne holde juleafslutning onsdag den 8. december, hvor kaffekassen inviterer til dejlig julemad, drikkelse og kaffe m hjemmebag og alle får præmier med hjem, og måske også noget oven i.

Men det foregår først efter vi har fået et slag kort.

Efter nytår starter vi igen onsdag den 5. januar, hvor vi også tager imod nye medlemmer, der i forvejen kan spille bridge, og som synes, at livet er for kort til ikke at spille bridge.

Vi ses og en rigtig GLÆDELIG JUL og et GODT NYTÅR

Vær klar....SPIL