Kære gæster i
OK-Mandagstræf

Efter godt et år med Corona. håber jeg vi kan komme i gang igen, med vore dejlige mandage, hvor jeg håber at se Jer.

Mange kærlige hilsner og på gensyn
Henriette

MANDAGSTRÆF I
OK-KLUBBEN

SOGNEGÅRDEN SCT. JØRGENS KIRKE, PARKVEJ 101,
ELLER OK-KLUBBEN ÆRØVEK 7C
PRIS KR. 40,- PR. PERSON INKL. KAFFE & KAGE
Program for efteråret 2021:
27. september
Vi begynder med underholdning, hvor "Kafé-Ensemplet”, med bl.a. Egon Vendelbo, vil spille dejlige melodier for os..
25. marts: Foredragsholder Kim Greiner fortæller om” Det smilende Vietnam”. Vi skal opleve Hovedstaden Hanio, op langs den Røde flod til det uberørte Nordvietnam, og meget andet.
11. oktober
Rita Tvangsøe, Næstved, fortæller om Roepigerne, der kom til Lolland fra Polen, fra 1890 til 1923.

Det bliver spændende at høre om.
for os.
25. oktober
Kim Mortensen og vokalerne, er ønsket af flere af vore gæster, og vil denne dag spille for os.

Kim vil også give et nummer på trompet.
8. november
Kim Greiner
 har været hos os nogle gange, og da han sidst sagde farvel, kom der lige en bemærkning:

”Nu skal jeg på en Verdensrejse”, og den vil han komme og fortælle om.
22. november
Traditionen tro, har vi Juleafslutning med Næstved Harmonikaklub under ledelse af John Jensen.

.