MANDAGSTRÆF I OK-KLUBBEN
HVER ANDEN MANDAG KL. 14 - 16
PRIS KR. 40,- PR. PERSON
Kære Gæster

Efter en forhåbentlig god sommer starer vi vores mandags eftermiddage, hvor jeg håber at se jer igen.
9. september:
Vi får besøg af Kurt T. Frederiksen, som I nok kan
huske fra turen til Nordkap med traktor og campingvogn.

Denne gang fortæller han om sin tur til Island.
25. marts: Foredragsholder Kim Greiner fortæller om” Det smilende Vietnam”. Vi skal opleve Hovedstaden Hanio, op langs den Røde flod til det uberørte Nordvietnam, og meget andet.
23. september:
Underholdning med Henning Koust der kalder sig den glade musiker.

Hans repertoire er country musik, John Mogensen, Bamse og mange andre.
Vi får besøg af Niels-Peter Holm, Kerteminde.

Han har
været Falck redder, sygeplejerske på cancerafdeling og bedemand. an kalder foredraget “jeg elsker den brogede verden”.
28. oktober:
Seniorkoret under ledelse af Jørgen Jensen synger for os.

Der er mulighed for at synge med.

Lektor Bjørn Falck-Pedersen vil fortælle om Storm P.

25. november:
Traditionen tro slutter vi året med Næstved Harmonikaklub
under ledelse af John Jensen, som spiller julen ind.
Hermed vil jeg gerne ønske jer alle
en glædelig jul og et godt nytår.

Kærlige hilsner fra
Henriette