Kære gæster i
OK-Mandagstræf

Efter godt et år med Corona. håber jeg vi kan komme i gang igen, med vore dejlige mandage, hvor jeg håber at se Jer.

Mange kærlige hilsner og på gensyn
Henriette

MANDAGSTRÆF I
OK-KLUBBEN

SOGNEGÅRDEN SCT. JØRGENS KIRKE, PARKVEJ 101,
ELLER OK-KLUBBEN ÆRØVEK 7C
PRIS KR. 40,- PR. PERSON INKL. KAFFE & KAGE
Program for foråret 2022:
10. januar:
Nytårsfrokost kl. 13.00 – 16.00. Bemærk tidspunktet.
Denne eftermiddag er prisen kr. 125,00 incl. kaffe.
Bindende tilmelding/betaling senest 4. januar, personligt til Henriette eller Karen-Rita evt. betaling på MobilePay tlf. 2146 8650.
25. marts: Foredragsholder Kim Greiner fortæller om” Det smilende Vietnam”. Vi skal opleve Hovedstaden Hanio, op langs den Røde flod til det uberørte Nordvietnam, og meget andet.
24. januar
Underholdning, de ”Slagløse” med bl.a. Bent Rasmussen
for os.
14. februar
Tidligere hyttedreng og guide på Holmegård Glasværket Erik Brix-Pedersen, Holme-Olstrup fortæller om sin tid på Glasværket.
Han tager Birgit med og en masse glasting.
28 februar
Seniorkoret under ledelse af Jørgen Jørgensen, som synger danske sange.
14 marts
Lærer Holm Andersen Næstved fortæller om en tid, han kalder ”Fra malkestol til Psykolog”.
28 marts
Der får vi besøg af borgmester Carsten Rasmussen, der fortæller om sin tid ”Fra flaskedreng i Kvickly til Borgmester”.
11. april
Vi holder fri, da lokalerne er optaget til anden side.
25. april
Der er gået lang tid, hvor vi ikke har set hinanden, så vi er nået til afslutning på dette forår, så vi slutter med John-E musik, som spiller John Mogensen, Kim Larsen o.m.a.
Hermed vil jeg ønske jer alle en dejlig sommer og forhåbentligt på gensyn, mange kærlige hilsner,
Henriette

.