MANDAGSTRÆF I OK-KLUBBEN
PRIS KR. 40,- PR. PERSON
13. januar
Nytårsfrokost.
25. marts: Foredragsholder Kim Greiner fortæller om” Det smilende Vietnam”. Vi skal opleve Hovedstaden Hanio, op langs den Røde flod til det uberørte Nordvietnam, og meget andet.
27. januar:
Kim Greiner har efterhånden besøgt os nogle gange, men denne gang er det Australien rundt med bumletog.
10. februar:
”De slagløse” m. Bent Rasmussen kommer og underholder med sang og musik.

Der er mulighed for at synge med.
24. februar:
Borgmester Carsten Rasmussen giver en fortælling om ”Fra flaskedreng i Kvickly til borgmester”
9. marts:
Finn Koust
synger John Mogensen, Bamse og andre danske kunstnere.
23. marts:
Besøg af kaptajn Rikke Nielsen, der har aftjent sin værnepligt ombord på Dannebrog.

Hun fortæller om sine oplevelser og kommer i uniform.
27. april:
Der er gået en måned, hvor vi ikke har set hinanden på grund af påsken.

I dag holder vi  afslutning på forårssæsonen

Efter ønske fra nogle af klubbens gæster kommer Kim Mortensen fra Nysted og spiller trompet.
Hermed vil jeg ønske alle en rigtig god sommer og på gensyn til efteråret.

Mange hilsner
Henriette