Kære Gæster
Det var en noget brat afslutning, vi fik i marts måned på grund af
coronavirus.

Jeg fik ikke sagt god sommer til Jer, men det håber jeg, at I har haft, selvom coronaen har hærget.

Nu hilser jeg Jer velkommen, hvis vi ellers er i gang til september.

Kærlige hilsner fra
Henriette

MANDAGSTRÆF I OK-KLUBBEN
SOGNEGÅRDEN SCT. JØRGENS KIRKE, PARKVEJ 101,
HVER ANDEN MANDAG KL. 14 - 16
PRIS KR. 40,- PR. PERSON
Program for efteråret 2020:
14. september
Vi starter med Kim Mortensen og Vokalerne, som skulle have sluttet for os i april.
25. marts: Foredragsholder Kim Greiner fortæller om” Det smilende Vietnam”. Vi skal opleve Hovedstaden Hanio, op langs den Røde flod til det uberørte Nordvietnam, og meget andet.
28. september
Torben Lund, Fensmark, synger operette melodier
for os.
12. oktober
Denne dag får vi besøg af kaptajn Rikke Nielsen, der har aftjent sin værnepligt ombord på Dannebrog.

Hun fortæller om sine oplevelser.
Hun kommer i uniform.
26. oktober
“Cafe Ensemblet”, som har været hos os før, under
holder på denne mandag.
Kim Greiner
, Globetrotter m.m., vil fortælle om sit eventyrskrydstogt til verdens ende.

Det bliver spændende.
Traditionen tro slutter vi 2020 med underholdning af
Næstved Harmonikaklub, der spiller julen ind for os.
Hermed vil jeg ønske alle en rigtig glædelig jul samt godt nytår.
På gensyn i 2021.
Kærlig hilsen HenrietteHermed vil jeg ønske alle en rigtig glædelig jul samt godt nytår.
Hermed vil jeg ønske alle en rigtig glædelig jul samt godt nytår.

På gensyn i 2021.

Kærlig hilsen