ONSDAGSKLUBBEN
TLF.: 55 73 22 14
HVER ONSDAG KL. 13.00 - 17.00
Onsdagsklubben.

Så er vi kommet godt ind i 2017.
Vinter har vi ikke set meget til, allerede i januar begyndte erantis og vintergæk at blomstre i vore haver.
Dagene er blevet længere og foråret godt begyndt.
Onsdag eftermiddag startede godt i det nye år med flere nye deltagere, så nu er vi over 30 som kommer og spiller Whist og hygger sig. Det glæder os meget at se nye i vores klub.
Sæsonafslutning onsdag den 10. maj.
Ny sæson starter onsdag den 13. september.
Da næste blad ikke kommer før august ønskes alle en god sommer
På onsdagsklubbens vegne Karen Margrethe og Birthe.

Efterlysning: Er der nogle som har lyst til at være frivillig medhjælper onsdag eftermiddag, fra kl.12,30 til kl.17,00
så hører jeg meget gerne fra jer.
Kontakt venligst Birthe Hansen på tlf. 55 70 03 30
Mobil 28 69 64 73.Onsdagsklubben.
Her spiller vi whist.

Vores vintersæson sluttede meget tidligt i år, onsdag den 11. marts var sidste dag, for dagen efter blev landet lukket ned med coronavirus.

Nu er tiden kommet, hvor jeg stopper med at passe køkkenet, og hvad dertil hører om onsdagen.

Jeg har stået for det i 19 år, så nu er tiden inde til at en anden skal tage over. Jeg vil gerne sige tak til mine kortspillere for trofast møde og godt humør, jeg har altid været glad for at komme og servicere jer hver onsdag.

Karen Margrethe stopper også efter 8 år, hvor hun har været en god hjælp for mig.
Tak. Nu håber jeg, at I vil tage godt imod de nye, som skal starte onsdag eftermiddag.

Den nye sæson starter forhåbentlig den 2. september.

Pas godt på jer selv.

Mange kærlige hilsner fra
Birthe

Klubben fortsætter med den ændring, at Birthe Hansen efter eget ønske holder op som leder af klubben og fortsætter i stedet for som med-hjælp.

Karen Jespersen overtager hendes job som leder af klubben.

Juleafslutningen er planlagt til d. 9. december 2020.

Karen og Signe