Så er det atter på tide at finde kufferten frem, for en ny rejsesæson med GERDA-REJSER står for døren.

Og denne gang er det en særlig sæson - for det bliver den sidste sæson med GERDA-REJSER, sådan som vi kender det.

Så er det sagt!

Sagen er nemlig den, at Gerda og Bjørn, de to nuværende ”rejsebureau-direktører”, tillader sig at gå på pension. Det betyder ikke, at I som OK- medlemmer ikke længere vil modtage gode tilbud om kortere og længere udflugter og rejser, som I har været vant til, men tingene vil i fremtiden blive gjort på en anden måde end hidtil.

Efter aftale
med Ørslev Rejser, vores gode samarbejdspartner igennem flere år, overtager og viderefører de aktiviteterne.

Ørslev Rejser har i forvejen
stor erfaring i at tilrettelægge og gennemføre ture, som ligner GERDA-REJSERS arrangementer meget, og for fremtiden vil de udvælge nogle ture, som passer til netop vores medlemmer og præsentere dem nærmere i OK-Bladet - ganske som sædvanlig!

Så enkelt udtrykt bliver det i fremtiden sådan, at man ikke længere skal ringe til Gerda, men til Ørslev Rejser, når man vil med på tur.

*   *   *

I dette forår tilbyder vi dels en endagstur til den skønne ø Ærø og dels en 5 dages rejse til det klassiske rejsemål Harzen i Tyskland.

Begge ture
har været udførligt beskrevet tidligere (i OK-Bladet nr. 1 Vinter-Forår 2018-2019), og nu er tilmeldingen til begge ture faktisk allerede i gang.

Du kan dog stadig nå at tilmelde dig - men du skal være hurtig!