Mindeord om Rita Lund
I denne sommer døde Ok`s tidligere formand Rita Lund, hun nåede at blive 92 år.

De seneste år boede Rita og Bent i Himmelev, ikke så langt fra deres søn og svigerdatter.

I mange år var Rita en af dem der var med til at gøre OK-klubben til en storklub i Næstved.

Rita Lund var den, der startede TIRSDAGSKLUBBEN, og var leder af folkedansen i mange år.
Men det der kom til at stå Ritas hjerte nærmest var nok da hun sammen med Åge Hansen startede OK-Træf, som var en foredragsrække, hvor der 10 fredage henover vinteren var møde i Sognehuset.

Mange
hyggelige eftermiddage hvor der var nær de 100 deltagere, gode foredrag eller underholdning samt kaffe og hjemmebag.

Rita var god til at
finde interessante foredragsholdere .
Rita Lund var en dejlig formand, altid hjælpsom, og hun var en god organisator, som man altid kunne få et råd af.

Vi er mange, som er hende taknemlig for alt det hun nåede at gøre for OK-Klubben.

Æret være Rita Lunds minde.

Erna Nielsen