JUBILÆUMSFEST

Kære alle i OK!
Tænk nu er det ved at være forår igen.
Inden længe kan solsorten høres og lærken vil slå sine triller i det klare solskin. Men måske vil vi lidt endnu mærke det er vinter, så vi skal hygge os inden døre.
Så er det dejligt med alle de naturprogrammer, der er i TV, hvor vi kommer meget tæt på alle de vilde dyr, ser store flokke af elefanter og giraffer, fugletræk af meget store flokke, der flyver 1.000 km. måske meget mere til deres ynglepladser. Jeg synes det er imponerende at fotografer kan komme så tæt på den vilde natur. Vi får set isbjørneungerne komme ud af hulen for første gang – skildpaddeungerne komme op af sandet for at søge mod havet.
Der er mange gode udsendelser, som vi kan nyde i vores egen stue, så føler man sig ikke så alene, og man har noget og snakke med andre mennesker om.
For er man ikke så rask, og går man ikke så godt mere, så er en film om fjerne bjerge og vild natur da en oplevelse. Steder man måske gerne ville have besøgt, hvis helbred og pengene havde rakt til det.

Men nu inden længe skal vi ikke se så meget fjernsyn, - - nej nu skal vi lukke vinduer og altandøren op og nyde alt det grønne og duften af forår.
Omkring 1. maj slutter vi de fleste OK - aktiviteter, nogle mener, vi godt kunne køre hele sommeren, men alle de frivillige, som gør en megen stor indsats for at vore klubber, de trænger til et pusterum fra klubarbejde, så de er klar til at gå i gang til september. Uden alle vore frivillige hjælpere kunne OK - klubben ikke klare alle vores aktiviteter. Så en meget stor tak skal lyde til alle jer, der giver en hånd i OK – regi.
Kærlig hilsen
                     Erna Nielsen formand.
OK klubben har fra regeringens sommerpulje modtaget midler, der skal bruges til gavn og glæde for klubbens medlemmer.

Bestyrelsen har derfor valgt at indbyde alle medlemmer til vederlagsfrit at deltage i

50 ÅRS JUBILÆUMSFEST

med middag, underholdning og kaffe den
25. september 2020,
kl.12.00 – 17.00

på ”De hvide Svaner”.

Tilmelding fra 1.september
I klubberne eller til:

Karen-Rita:
karen.rita@me.com tlf. 21 46 86 50

Hanne:
hanke@stofanet.dk tlf. 41 57 06 82

Sidste frist for tilmelding: Den 11. september 2020.