JUBILÆUMSFEST
klik her

50 ÅRS FØDSELSDAG

Kære alle i OK!
Tænk nu er det ved at være forår igen.
Inden længe kan solsorten høres og lærken vil slå sine triller i det klare solskin. Men måske vil vi lidt endnu mærke det er vinter, så vi skal hygge os inden døre.
Så er det dejligt med alle de naturprogrammer, der er i TV, hvor vi kommer meget tæt på alle de vilde dyr, ser store flokke af elefanter og giraffer, fugletræk af meget store flokke, der flyver 1.000 km. måske meget mere til deres ynglepladser. Jeg synes det er imponerende at fotografer kan komme så tæt på den vilde natur. Vi får set isbjørneungerne komme ud af hulen for første gang – skildpaddeungerne komme op af sandet for at søge mod havet.
Der er mange gode udsendelser, som vi kan nyde i vores egen stue, så føler man sig ikke så alene, og man har noget og snakke med andre mennesker om.
For er man ikke så rask, og går man ikke så godt mere, så er en film om fjerne bjerge og vild natur da en oplevelse. Steder man måske gerne ville have besøgt, hvis helbred og pengene havde rakt til det.

Men nu inden længe skal vi ikke se så meget fjernsyn, - - nej nu skal vi lukke vinduer og altandøren op og nyde alt det grønne og duften af forår.
Omkring 1. maj slutter vi de fleste OK - aktiviteter, nogle mener, vi godt kunne køre hele sommeren, men alle de frivillige, som gør en megen stor indsats for at vore klubber, de trænger til et pusterum fra klubarbejde, så de er klar til at gå i gang til september. Uden alle vore frivillige hjælpere kunne OK - klubben ikke klare alle vores aktiviteter. Så en meget stor tak skal lyde til alle jer, der giver en hånd i OK – regi.
Kærlig hilsen
                     Erna Nielsen formand.
OK -Næstved fylder 50 år
den 25. august 2020.

Som nævnt i sidste OK blad havde bestyrelsen planlagt en fest denne dag.

På grund af reglerne for forsamlinger har det været nødvendigt at flytte Jubilæumsfesten til den 25. september 2020.

Nogle tænker måske også, er det noget at fejre?

Det mener vi bestyrelsen, det er. Klubben, der har vist sig levedygtig, er resultatet af en gruppe aktive pensionisters arbejde for 50 år siden.

De ønskede at oprette en forening for pensionister, udarbejdede vedtægter og nedsatte en bestyrelse.

OK-Næstved blev navnet på klubben, som i overværelse af 225 pensionister blev stiftet på Hotel Axelhus den 25.
august 1970.

Klubben er sammen med andre OK klubber samlet i en Landsforening, med hvem den har et godt samarbejde.

Ideen med klubberne er at skabe et sted, hvor man kan tilbyde aktiviteter, og hvor medlemmerne kan føle sig godt tilpas i samvær med andre.

Aktiviteter skal ikke være passivt tidsfordriv, men engagere, aktivere og berige medlemmerne.

Det mål opfyldes til fulde i Næstved, hvor de forskellige underklubber tilbyder meget varierede aktiviteter 3 af ugens dage i vintersæsonen.

Vi håber, OK-Næstved fortsat vil have sin berettigelse og kan tiltrække medlemmer, der har lyst til at deltage i et aktivt fællesskab.

OK står for omsorg og kultur