GERDA SIGER TAK
Da Karen Pinsedag kom med en flot buket blomster og en kurv med mange dejlige ting i, blev jeg meget glad og overrasket, det varmede rigtig meget.

Tusind tak til hele busholdet, der var i Harzen.

Imens 
havde jeg gratis ophold på Slagelse Sygehus, men er nu hjemme igen og i træning og regner med at være på toppen, til vi skal til Sallingsund.
 
Også tak til Bestyrelsen for blomster og tanker.
 
Hilsen fra Gerda - vi ses til september!
 
GERDA-REJSER og fremtiden.
Siden 1995 har GERDA-REJSER sendt rigtig mange rejselystne OK-medlemmer på mange ture og udflugter i både ind- og udland.
 
Sammen har vi rejst dejlige Danmark tyndt og ikke mindst besøgt de mange danske øer. Men vi har også set varme kilder i Island, glasværker i Skåne, fornemmet storbyatmosfæren i russiske Sct. Petersborg og tyske Berlin. 
 
Vi har været i høj bølgegang på vej til Christiansø, mærket historiens vingesus i Sønderjylland, og vi har glædet os over den vidunderlige natur på Færøerne, Skagen, Öland og i Det Holstenske Schweiz.
 
Vi har spist mærkelig mad i Tyskland og dejlig mad på færgekroen ved Sallingsund - for nu blot at trække nogle få af vore mange minder frem.
 
Men nu er det altså tid at skifte heste, og derfor får Gerda ordet:
 
"Da Gerda Erhardsen og jeg i 1995 blev opfordret til at lave ”et par ture”, var der vist ingen af os, der havde drømt om, at det skulle vare næsten 25 år.
 
Men Gerda og jeg havde et godt samarbejde, og så tog det ene år det andet.
 
Som nævnt, har vi i årenes løb været mange steder, men nok mest i Danmark med vores mange fine øer.
 
Da Gerda for nogle år siden ikke var mere, overtog Bjørn hendes plads. Men nu har både Bjørn og jeg efterhånden nået den anden pensionsalder, og derfor overlader vi trygt roret til Ørslev Rejser, der har mange gode tilbud, og som i fremtiden vil sørge godt for jer og jeres rejselyst.
 
Men inden vi helt forlader GERDA-REJSER, har jeg lyst til at slutte af med endnu en tur til Sallingsund Færgekro på Mors, som vi har haft flere gode ture til.
* OK-Næstved - formand: Signe Lund Nielsen, Saltøvej 124, 4700 Næstved Tlf.: 23 84 37 94 * * slund124@hotmail.com
Lav din egen hjemmeside med mono.net